Spend it Black Badge Ghost - Μια Rolls-Royce για τη νέα γενιά εκατομμυριούχων

Με την Black Badge Ghost 2022 η Rolls-Royce θέλει να προσελκύσει νεότερους, εύπορους και ανατρεπτικούς πελάτες. Από τις εικόνες και μόνο φαίνεται ότι θα το καταφέρει.
Spend it Black Badge Ghost - Μια Rolls-Royce για τη νέα γενιά εκατομμυριούχων

Η Rolls-Royce είναι εμβληματική για τα εξατομικευμένα πολυτελή αυτοκίνητα που προσφέρει στους πελάτες τους. Συνώνυμη της εξωφρενικής χλιδής, της πολυτέλειας και της άνεσης, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει επιλέξει να επικεντρώνεται στο απαράμιλλο στυλ των μοντέλων της και όχι στις προδιαγραφές επιδόσεων που σπάνε ρεκόρ.

Διαβάστε ακόμα: To Cigar & Whiskey Cellarette της Rolls-Royce αξίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Η νέα έκδοση τής Black Badge είναι μία ακόμη απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας. Από την εισαγωγή της το 2016, η Black Badge αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις που έχει να προσφέρει η φίρμα, αντιπροσωπεύοντας το 27% των πωλήσεών της. Με το ντεμπούτο τής Black Badge Ghost 2022, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία επιδιώκει να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη σειρά.

Εικόνα
H Black Badge Ghost 2022 διευρύνει τη σειρά Black Badge που αποτελεί το 27% των πωλήσεών της Rolls-Royce (Πηγή: Rolls-Royce)

Η Rolls-Royce Black Badge Ghost, η οποία έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «το πιο αγνό και τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο Black Badge» συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία αναβαθμίσεων. Από στιλιστική άποψη, η Rolls-Royce ήθελε να παρουσιάσει μια έκδοση Ghost που να είναι ευέλικτη, κομψή και μινιμαλιστική. Αυτό που προέκυψε από αυτό το εγχείρημα είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε νεότερους, εύπορους και ανατρεπτικούς πελάτες που επιθυμούν ένα πιο αγνό, λιγότερο «φανταχτερό» σχέδιο, χωρίς όμως εκπτώσεις στις επιδόσεις ή τις τεχνολογικές δυνατότητες.

Εικόνα
Ευέλικτη, κομψή και μινιμαλιστική η Rolls-Royce Black Badge Ghost συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία αναβαθμίσεων (Πηγή: Rolls-Royce)

Για να πετύχει το εξαιρετικά καθαρό μαύρο φινίρισμα, η Rolls-Royce εφάρμοσε στο αμάξωμα 45 κιλά χρώματος με ηλεκτροστατική βαφή, πριν αυτό στεγνώσει σε ειδικούς φούρνους και γυαλιστεί στο χέρι από μια ομάδα τεσσάρων ατόμων. Στο εσωτερικό, το Black Badge Ghost βασίζεται πάντα στο καθαρό μαύρο θέμα με τα απαλά δερμάτινα καθίσματα Turchese, ντυμένα με καπλαμά από technical carbon.

Εικόνα
Τα εξωτικά υλικά ακόμη και στις παραμικρές λεπτομέρειες του εσωτερικού είναι απόδειξη της προσήλωσης της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην ποιότητα (Πηγή: Rolls-Royce)
​​​​​    

Από πλευράς επιδόσεων, το Black Badge Ghost διαθέτει κινητήρα V12 6,75 λίτρων ενισχυμένης ισχύος 592 ίππων. Επιπλέον, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πλαίσιο της Black Badge Ghost έχουν ανασχεδιαστεί με στόχο την αναβάθμιση των επιδόσεων και του χειρισμού της.

Εικόνα
Η Rolls-Royce Black Badge Ghost απευθύνεται σε νεότερους, εύπορους και ανατρεπτικούς πελάτες (Πηγή: Rolls-Royce)

Εάν η προσαρμοσμένη εξωτερική εμφάνιση και οι δυνατότητες επαυξημένης απόδοσης της Black Badge Ghost δεν σας εντυπωσιάσουν, τότε ίσως το καπάκι αλουμινίου αεροδιαστημικής βαθμονόμησης στο ψυγείο σαμπάνιας να το καταφέρει. Η Rolls-Royce Black Badge Ghost είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά -σε μη καταχωρημένη τιμή- μέσω των αντιπροσώπων της Rolls-Royce.