Spend it: To Cigar & Whiskey Cellarette της Rolls Royce αξίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Το Cellarete της Rolls Royce δημιουργήθηκε για να αποθηκεύσει με τον πλέον πολυτελή τρόπο τις αγαπημένες σας απολαύσεις: το ουίσκι και τα πούρα σας. Οι παραγγελίες ξεκινούν από τα 55.000 δολάρια, τιμή μάλλον λογική αν ήδη οδηγείτε ένα από τα αυτοκίνητα της θρυλικής φίρμας.
Spend it: To Cigar & Whiskey Cellarette της Rolls Royce αξίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Rolls-Royce μόλις παρουσίασε τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο συλλεκτικών αντικειμένων της. Πρόκειται για ένα αποθηκευτικό βαλιτσάκι για ουίσκι και πούρα που ονομάζεται Rolls Royce Cellarette και φυσικά κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

Διαβάστε ακόμα: Το πάρτυ της ιδιωτικής αεροπορίας - Ιστορική η ζήτηση για learjet και ρεκόρ πωλήσεων το 2021

Κατάλληλο για να εξυπηρετήσει πολλούς συνδαιτυμόνες με τον πολυτελέστερο τρόπο, το Cellarette είναι κατασκευασμένο από απαστράπτον πλαίσιο αλουμινίου, περιτυλιγμένο με ανάγλυφο δέρμα Rolls-Royce Havana. Διαθέτει επίσης δίσκο σερβιρίσματος Obsidian Ayous Open Pore με χαραγμένο το διακριτικό σήμα-κατατεθέν της φίρμας, το Spirit of Ecstasy. Κάτω από το δίσκο, θα βρείτε χειροποίητα χαμηλά ποτήρια, το καθένα εξαιρετικά διακοσμημένο με το εμβληματικό μονόγραμμα «RR».

Εικόνα
Ιστορικά, τα cellarettes χρησιμοποιούνταν για να διατηρούν κρασί και οινοπνευματώδη ποτά (Πηγή: Rolls-Royce)

«Το Rolls-Royce Cellarette, η τελευταία προσθήκη στη συλλογή του Rolls-Royce Connoisseur, προσφέρει στους πελάτες μας νέους τρόπους να απολαύσουν τον τρόπο ζωής τους πέρα από την εμπειρία οδήγησης ενός αυτοκινήτου Rolls-Royce. Ιστορικά, τα cellarettes χρησιμοποιούνταν για να διατηρούν κρασί και οινοπνευματώδη ποτά. Αυτό το κατά παραγγελία κιβώτιο μπορεί να διαμορφωθεί για να αποθηκεύσει με εντυπωσιακό τρόπο απεριτίφ ή διάφορα άλλα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, μαζί φυσικά με τα αγαπημένα του πούρα» δήλωσε ο Nicholas Abrams, bespoke designer της Rolls-Royce.

Εικόνα
Ο humidor του Rolls-Royce Cellarette είναι κατασκευασμένος από εκλεπτυσμένο ξύλο ισπανικού κέδρου (Πηγή: Rolls-Royce)

Εκτός λοιπόν από τη θήκη για το ουίσκι σας, το bespoke Cellarette της Rolls Royce διαθέτει έναν υγραντήρα πούρων, κατασκευασμένο από εκλεπτυσμένο ξύλο ισπανικού κέδρου, η υγρασία του οποίου παρακολουθείται με ακρίβεια από ένα υγρόμετρο που θυμίζει το ταχύμετρο των τετράτροχων αριστουργημάτων της φίρμας.

Εικόνα
H S.T. Dupont, Paris υπογράφει τον κόφτη και τον αναπτήρα πούρων που συνοδεύουν το σετ (Πηγή: Rolls-Ro​​​​​​yce)​​

Ο humidor συνοδεύεται φυσικά με τα τέλεια αξεσουάρ για τους λάτρεις του πούρου. Έναν σκαλιστό κόφτη και κι έναν αναπτήρα πούρων, κατασκευασμένα από την S.T. Dupont, Paris. Το Rolls-Royce Cellarette είναι διαθέσιμο κατά παραγγελία μέσω αντιπροσωπειών της Rolls-Royce, με τιμές που ξεκινούν από 55.000 δολάρια χωρίς τους τοπικούς φόρους.

Το εξωτικό αυτό κιβώτιο πούρων και ουίσκι μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε αγοραστή. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να παραγγείλετε το δικό σας bespoke box στο website της Rolls Royce.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ