Spend it: Το Carlton Hotel St. Moritz ανοίγει στις 12 Δεκεμβρίου με 5 νέες παροχές

Ένα από τα πιο φημισμένα ski resorts στον κόσμο, το θρυλικό Carlton Hotel St. Moritz, ανοίγει τις πόρτες του στις 12 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν. Πέρα από τις κλασικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες του, πρόσθεσε φέτος πέντε νέες παροχές για εκείνους που λατρεύουν το χιόνι και την πολυτέλεια.
Spend it: Το Carlton Hotel St. Moritz ανοίγει στις 12 Δεκεμβρίου με 5 νέες παροχές

Με θέα στη λίμνη St. Moritz και τις ελβετικές Άλπεις, το πέντε αστέρων Carlton Hotel St. Moritz είναι ένα από τα πιο πολυτελή ski resorts στον κόσμο. Ανοίγοντας τις πόρτες του στις 12 Δεκεμβρίου για τη σεζόν 2021-2022, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο σχεδιάζει να προσθέσει πέντε νέες «παγωμένες» δραστηριότητες στις παροχές που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Διαβάστε ακόμα: Πώς είναι να κυλάς στο χιόνι με το πρώτο ηλεκτρικό snowbike στον κόσμο

Οι φιλοξενούμενοι του Carlton Hotel St. Moritz θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν στον πάγο της εκθαμβωτικής λίμνης Stazer. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, αυτή η εμπειρία δεν εγγυάται απλά υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης αλλά και πρόσθετα οφέλη για την υγεία. Εκτός από την εγγυημένη αναζωογόνηση για όσους το τολμήσουν, το κολύμπι στα παγωμένα νερά ενισχύει αποδεδειγμένα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εικόνα
H θέα από τη βεράντα του Carlton Hotel St. Moritz (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz)

Το snowkiting είναι μια ιδανική χειμερινή δραστηριότητα για εκείνους που ασχολούνται με το σκι κατάβασης, το snowboarding ή το kiteboarding. Οι snow-kiters χρησιμοποιούν τη δύναμη του αλεξίπτωτου πλαγιάς για να γλιστρήσουν πάνω στο χιόνι.

Εικόνα
Το snowkiting προστέθηκε φέτος στις δραστηριότητες που προσφέρει το Carlton Hotel St. Moritz (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz)

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους γλυπτό από πάγο ή να μάθουν για το Bob Run Celerina, το παλαιότερο φυσικό bobsleigh στον κόσμο στο οποίο έχουν διεξαχθεί δύο Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.
Από τον Μάρτιο κι έπειτα, οι επίδοξοι εξερευνητές μπορούν να επισκεφθούν στις κρυστάλλινες σπηλιές του παγετώνα Morteratsch, του μεγαλύτερου παγετώνα στην οροσειρά Bernina των Ραϊτικών Άλπεων.

Εικόνα
το Bob Run Celerina έχει φιλοξενήσει δύο Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz) 

Το Carlton Hotel St. Moritz χτίστηκε το 1913 και διαθέτει 60 σουίτες και Junior σουίτες, όλες με υπέροχη θέα στη λίμνη και τη γραφική κοιλάδα Upper Engadine. Οι ευρύχωρες σουίτες συνδυάζουν άπλετο φως και χώρο, σχήματα και χρώματα, διαχρονικά και μοντέρνα στοιχεία για να προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη διαμονή.

Εικόνα
Οι σπηλιές του παγετώνα Morteratsch, στην οροσειρά Bernina των Ραϊτικών Άλπεων (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz) 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντική κουζίνα, εκλεπτυσμένες σπεσιαλιτέ, καθώς και διεθνώς γνωστά ελβετικά πιάτα στο Restaurant Romanoff. Στο Da Vittorio – St. Moritz, μπορούν να απολαύσουν την υψηλή κουζίνα των Enrico & Roberto Cerea, των οποίων το εστιατόριο Da Vittorio στο Brusaporto διαθέτει τρία αστέρια Michelin.

Εικόνα
Το βραβευμένο Carlton Spa προσφέρει πάνω από 1.200 τ.μ. υπέρτατης πολυτέλειας (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz)

Εκτεινόμενο σε τρεις ορόφους, το βραβευμένο Carlton Spa προσφέρει πάνω από 1.200 τ.μ. υπέρτατης πολυτέλειας, όπως εσωτερική και εξωτερική πισίνα, χώρους ευεξίας και σπα, γυμναστήριο, κομμωτήριο και έξι αίθουσες περιποίησης.

Εικόνα
Το Carlton Hotel St. Moritz διαθέτει 60 σουίτες και Junior σουίτες. Όλες ανεξαιρέτως χαρακτηρίζονται από συγκλονιστική θέα και υπέρτατη πολυτέλεια (Πηγή: Carlton Hotel St. Moritz)

Οι τιμές για τα δωμάτια ανά νύχτα ξεκινούν από 765 ελβετικά φράγκα (717 ευρώ) για το deluxe διπλό δωμάτιο των 35 τ.μ και φτάνουν μέχρι τα 2.900 ελβετικά φράγκα (2.719 ευρώ) για το οικογενειακό δωμάτιο των 115 τ.μ. Για κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Carlton Hotel St. Moritz.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ