Spend it: Maserati και Fragment ενώνουν δυνάμεις σε νέα συλλογή ρούχων

Μετά τη συνεργασία της με τον Hiroshi Fujiwara για δύο limited edition μοντέλα, η Maserati ενώνει και πάλι δυνάμεις με τον πολυτάλαντο Ιάπωνα στην Fragment meets Maserati, μια περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή streetwear.
Spend it: Maserati και Fragment ενώνουν δυνάμεις σε νέα συλλογή ρούχων

Τον περασμένο Ιούνιο, η Maserati και ο Hiroshi Fujiwara, ο ιδρυτής της εταιρείας μόδας Fragment Design, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των limited editions μοντέλων Ghibli Operanera και Ghibli Operabianca. Τώρα οι δύο φίρμες ενώνουν και πάλι δυνάμεις στο Fragment meets Maserati, μιας περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογής streetwear.

Διαβάστε ακόμα: Ο Bryan Ferry και οι Roxy Music «τραγουδούν» στη νέα κολεξιόν της Noah

Η συλλογή δημιουργήθηκε από κοινού από τον Fujiwara και τη Maserati με ένα οραματικό πνεύμα που αναδιαμορφώνει τους κανόνες της ποπ κουλτούρας. Η σειρά περιλαμβάνει δύο στυλ hoodies, υπερμεγέθη μπλουζάκια και ένα καπέλο του μπέιζμπολ διακοσμημένο με τα σήματα των δύο διάσημων εμπορικών σημάτων.

Εικόνα
O Hiroshi Fujiwara με τη συλλεκτική έκδοση της Maserati που επιμελήθηκε ο ίδιος (Πηγή: Maserati)

Τα ρούχα συνδυάζουν την ευαισθησία του Hiroshi Fujiwara στη σύγχρονη κουλτούρα του δρόμου και την τόλμη της Maserati προς μια νέα εποχή. Ένα t-shirt είναι διακοσμημένο με το διπλό σήμα «Fragment Meets Maserati» μαζί με ένα γραφικό της εμβληματικής μάσκας που χαρακτηρίζει όλα τα αυτοκίνητα της Maserati. Ένα άλλο μπλουζάκι έχει διπλή επωνυμία και το χαρακτηριστικό λογότυπο του κεραυνού της σχεδίασης Fragment.

Ο Hiroshi Fujiwara είναι διάσημος trendsetter, πρωτοπόρος της streetwear κουλτούρας του Τόκιο τη δεκαετία του 1980. Ήταν ένας από τους πρώτους DJ που εισήγαγαν το hip hop στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου και ως παραγωγός και μουσικός, έχει συνεργαστεί με διεθνή αστέρια της μουσικής. Ως εικαστικός, ειδικεύεται στην έκφραση πτυχών της αστικής εμπειρίας.

Η capsule συλλογή Fragment meets Maserati είναι διαθέσιμη στο Maserati Store και στo online store της Hypebeast.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ