Spend It: Διακοπές στο Moskito Island του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Spend It: Διακοπές στο Moskito Island του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Όταν δεν ασχολείται με το... διάστημα ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον φροντίζει να περνάει χρόνο στον «άλλο» αγαπημένο του προορισμό, το ιδιωτικό του νησί Necker, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως έχει αποκτήσει και ένα ακόμα ιδιωτικό νησί σε απόσταση λίγων λεπτών από το Necker, ονόματι Moskito.

Εκεί έχει δημιουργήσει δύο τεράστιες πολυτελείς βίλες με σκοπό την ενοικίαση τους από επισκέπτες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αρκέτες χιλιάδες δολάρια τη βραδιά. Ξεκινώντας από αυτό τον Οκτώβριο, οι βίλες αρχίζουν να δέχονται κρατήσεις και «υπόσχονται» στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ιδιωτικότητας και πολυτέλειας, συνδυάζοντας την «παρθένα» φύση του νησιού με παροχές τελευταίας τεχνολογίας.

Εικόνα

Οι δύο βίλες με τα ονόματα «The Point Estate» και «The Oasis Estate» διαθέτουν πάνω από 8-9 δωμάτια η κάθε μία, μοντέρνο ντιζάιν, πολλαπλά bars, πισίνες, χώρους αναψυχής με μπιλιάρδα, προβολή ταινιών και εντυπωσιακή θέα μεταξύ άλλων.

Εικόνα

Ξεκινώντας από την 1η Οκτώβρη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν κρατήσεις μέσω της Virgin Limited Edition. Το κόστος ξεκινάει από 17.500 δολάρια τη βραδιά, με ελάχιστη κράτηση τεσσάρων ημερών, για κάθε βίλα, και περιλαμβάνει έναν διαχειριστή για τη βίλα, έναν ιδιωτικό σεφ, προσωπικό, όλα τα γεύματα, τα ποτά, τις δραστηριότητες και προσωποποιημένο πρόγραμμα.