Spend It: Ένα τρισδιάστατο ρολόι με την υπογραφή Monopoly

Spend It: Ένα τρισδιάστατο ρολόι με την υπογραφή Monopoly

Τη συνεργασία της με τον διάσημο καλλιτέχνη graffiti Alec Monopoly ανακοίνωσε η εταιρεία πολυτελούς ωρολογοποιΐας Jacob & Co. δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και πολύχρωμο ρολόι - έργο τέχνης.

Το ρολόι έχει τη «βάση» του διάσημου τρισδιάστατου ρολογιού Astronomia, ενώ ενισχύεται με τα χαρακτηριστικά της δουλειάς του Alec Monopoly, με χρώματα και χαρακτήρες που παραπέμπουν στο δημοφιλές επιτραπέζιο.

Το ρολόι χειρός είναι «ντυμένο» με ροζ χρυσό 18 καρατίων και ένα ζαφείρι, με μαύρη επιφάνεια βάσης που είναι το σήμα κατατεθέν της Jacob & Co. Πάνω στο καντράν έχει τοποθετηθεί μια - ζωγραφισμένη στο χέρι - τρισδιάστατη μινιατούρα της υδρογείου που «συνδέεται» με ένα Jacob Cut διαμάντι ενός καρατίου, το οποίο κάνει το γύρω του καντράν κάθε ένα λεπτό.

Και όμως αυτό δεν είναι το διακοσμητικό του καντράν που «κλέβει» την παράσταση, καθώς το καντράν περιλαμβάνει επίσης τρεις τρισδιάστατες φιγούρες - μινιατούρες - φτιαγμένες από χρυσό και ζωγραφισμένες στο χέρι - με έμπνευση από το επιτραπέζιο «Μonopoly».

Εικόνα

Το Astronomia Monopoly θα κυκλοφορήσει σε μόλις 9 αριθμημένα και συλλεκτικά κομμάτια, έναντι 600.000 δολαρίων, έκαστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ