Spend It: Συλλεκτική σαμπάνια $36.000 aπό την Veuve Clicquot

Spend It: Συλλεκτική σαμπάνια $36.000 aπό την Veuve Clicquot

Στο μυαλό του περισσότερου κόσμου ένα ποτήρι σαμπάνια είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πολυτέλεια και την καλοπέραση.

Αν και πλέον ο αφρώδες οίνος με την προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, από την Σαμπανία, έχει γίνει αρκετά προσιτός, όσον αφορά στην τιμή του, υπάρχουν ορισμένα μπουκάλια που κοστίζουν όσο μια μικρή περιουσία.

Ένα από αυτά είναι η συλλεκτική έκδοση της Veuve Clicquot που κοστίζει 36.000 δολάρια!

Πρόκειται για ένα magnum μπουκάλι της εκλεκτής σαμπάνιας, το οποίο συνοδεύεται από ένα γλυπτό της διάσημης καλλιτέχνιδας Γιαγιόι Κουσάμα. Το γλυπτό έχει τίτλο «My Heart That Blooms in the Darkness of Night» και λειτουργεί σαν «βάση» για τη σαμπάνια, ενώ υπάρχουν μόνο 100 τεμάχια στην αγορά.

Σύμφωνα με το Forbes, υπάρχει και μία πιο... οικονομική έκδοση, για όσους θέλουν απλά να δοκιμάσουν τη νέα συλλεκτική σαμπάνια, χωρίς όμως να αποκτήσουν το γλυπτό. Σε αυτή την περίπτωση, όποιος το επιθυμεί μπορεί να αγοράσει τη σαμπάνια μέσα από το Reserve Bar έναντι μόλις 195 δολαρίων.

insider

Η Γιαγιόι Κουσάμα είναι μία από τις πιο διάσημες εν ζωή καλλιτέχνιδες στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα ζωηρά χρώματα και τα «πουά» σχέδια στα έργα της. Αντίστοιχο είναι και το μοτίβο στο νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Veuve Clicquot που συνδυάζει τα λουλούδια, τις πουά αποχρώσεις και τον αφρώδη οίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ