Τι κάνει ένα AirTag με δερμάτινη θήκη Hermès;

Όταν η Apple παρουσίαζε τα νέα προϊόντα της σεζόν κανείς δεν περίμενε τη συνεργασία «έκπληξη» με έναν διάσημο οίκο πολυτελών προϊόντων όπως είναι o Hermès.
Airtag x Hermes: Photograph by Vogue UK

Της Χρυσάνθης Στέτου

Παρότι εικόνες και πληροφορίες για τα AirTags, τη νέα συσκευή ανίχνευσης της Apple, είχαν κυκλοφορήσει σχεδόν από την αρχή της χρονιάς, κανείς δεν είδε τη σύνδεση με τις πολύτιμες τσάντες και βαλίτσες Hermès.

Και όμως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου και γόνος της ομώνυμης οικογένειας πιστεύει πως αυτά τα δύο προϊόντα έχουν την ιδανική σχέση. Από τη μία, μία συσκευή ανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας υπό το δημοφιλές brand της Apple και από την άλλη, προϊόντα τόσο πολύτιμα που δεν θέλεις να τα χάσεις από τα μάτια σου.

Και αυτή είναι μία αίσθηση που μόνο όσοι έχουν βρεθεί πρόσωπο με... πρόσωπο με μία βαλίτσα του διάσημου οίκου έχουν νιώσει.

Εικόνα
Apple AirTag x Hermès
Apple AirTag x Hermès

Τα μικροσκοπικά Airtags που είδαμε κατά την παρουσίαση της Apple, μπορούν να ενσωματωθούν σε τσάντες, κλειδιά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο χωράνε για να διευκολύνουν τον εντοπισμό τους και θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Απριλίου. Ενώ όσον αφορά στην τιμή τους κάθε AirTag ξεκινά από τα 29 δολάρια, όμως στην περίπτωση των AirTag x Hermès, οι τιμές ξεκινούν από τα 299 δολάρια για το charm της τσάντας και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 449 για το μεγαλύτερο charm της βαλίτσας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε να συνεργάζονται. Τα δύο αγαπημένα brands παρουσίασαν το πρώτο Hermès x Apple watch το 2015, και φέτος ανανέωσαν το προϊόν με ένα νέο λουράκι. Ενώ για ένα ολοκληρομένο look πλέον κυκλοφορεί και μία ακόμα θήκη για κινητά iPhone με το κλασικό Hermès δέρμα Bolduc.

Τι θα είναι το επόμενο; Ίσως θήκη για τα AirPods;