Χαριλάου Τρικούπη: Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο των υποκλοπών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαριλάου Τρικούπη: Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο των υποκλοπών
Η απάντηση στο νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο πρόεδρος του ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο των υποκλοπών και με τις πρωτοβουλίες τους, το έφεραν στη Δικαιοσύνη, τη Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τιτλοφορείται «Κουκουλώνουν το σκάνδαλο των υποκλοπών, κάνει πλάτες στη συγκάλυψη ο Ανδρουλάκης» και σημειώνεται ότι «η έρευνα δεν προχωρά, ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ αδιαφορεί».

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνεται οτι ζήτησε πως οι υπεύθυνοι πρέπει να πάνε στη φυλακή και «συνεπώς, αλλού ας αναζητηθούν αυτοί, που καλύπτουν όψιμα, όσους ευθύνονται για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπενθυμίζει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά τον Σεπτέμβριο του 2022 και ότι αυτό αρκεί για να κληθούν τα πρόσωπα, που ευθύνονται, ενώ υποστηρίζει ότι «όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται πλήρως ο κ. Βαξεβάνης, ο οποίος εδώ και κάποιες εβδομάδες παραδόξως δείχνει να έχει ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική γραμμή σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αφού τον παρουσίασε και ως … "πράκτορα της Κίνας"».

Αναφέρει ακόμη ότι ο εκδότης του Documento «φτάνει στο σημείο να αναπαράγει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί απορρήτου, που μπορούν δήθεν να επικαλεστούν οι μάρτυρες. Κάνει περισπούδαστες νομικές αναλύσεις περί διαφορών "μήνυσης" και "μηνυτήριας αναφοράς". Οι αναλύσεις αυτές θα μπορούσαν κάλλιστα να αντιμετωπιστούν ως δικονομική σάτιρα, αν δεν αποτελούσαν συνειδητή προσπάθεια παραπληροφόρησης».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε δημόσια ότι παρέλαβε επιστολή από τον επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Μενουδάκο, και διερωτάται οι υπόλοιποι 87, που σύμφωνα με την Αρχή επίσης ενημερώθηκαν ότι είχαν στοχοποιηθεί από το predator, γιατί κρύβονται.

«Για να καταλάβουν οι πολίτες ποιος είναι αυτός που έκανε και κάνει τα πάντα για να οδηγηθούν οι πρωταγωνιστές του παρακράτους στη δικαιοσύνη, και ποιοι κάνουν πλάτες. H ελληνική δικαιοσύνη και οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές έχουν χρέος άμεσα να ολοκληρώσουν την έρευνα τους, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρωταγωνιστές του σκανδάλου», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυγενάκης: Έρχονται πρόσθετα μέτρα στήριξης για τους αγρότες της Λίμνης Κάρλας

Επίσκεψη του Κώστα Φραγκογιάννη στο Ριάντ

Μητσοτάκης: Έρχονται 6.500 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών το 2024

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider