ΣΥΡΙΖΑ για Σπυράκη: Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει τι να πρωτοσυγκαλύψει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για Σπυράκη: Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει τι να πρωτοσυγκαλύψει
Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως «η απελπιστική κατρακύλα του κ. Μητσοτάκη είναι ότι πλέον δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει».

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή, σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά από την απόφαση για αναστολή της κομματικής ιδιότητας της ευρωβουλευτή, Μαρίας Σπυράκη.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Κουμουνδούρου τονίζει πως «τελικά "με απόφαση Μητσοτάκη" αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα ή με πρωτοβουλία της ίδιας της κ. Σπυράκη όπως ανακοίνωσε το πρωί;

Μετά την άρση ασυλίας της κ. Σπυράκη που ελέγχεται για απάτη από τον Ευρωπαίο εισαγγελέα, περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη το αυτονόητο, δηλαδή την αποπομπή της. Αντί αυτού προσπαθούσαν όλη τη νύχτα να μας πείσουν ότι δεν πρόκειται για απάτη αλλά απλά για μια "διοικητική διαφορά". Αλήθεια σήμερα τι άλλαξε;».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως «η απελπιστική κατρακύλα του κ. Μητσοτάκη είναι ότι πλέον δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει και τι να πρωτοσυγκαλύψει», ενώ σχολιάζει ότι «τελικά ούτε την κ. Σπυράκη δεν είναι σε θέση να ελέγξει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της Σπυράκη

Ρουμπινί για Καϊλή: Η διεφθαρμένη αρχιμαζορέτα και «βασίλισσα των crypto» πληρωνόταν σε μετρητά

gazzetta
gazzetta reader insider insider