Ζέρβας για μετρό Θεσσαλονίκης: Θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζέρβας για μετρό Θεσσαλονίκης: Θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, ή Αρχαία ή Μετρό, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα. Μετά το τέλος της δεν έγιναν κοινές δηλώσεις, γεγονός που, σύμφωνα με το thestival.gr, δεν πέρασε απαρατήρητο από την πλευρά του δημάρχου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κύκλοι του δημάρχου Θεσσαλονίκης έκαναν μάλιστα λόγο για θεσμικό ατόπημα από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ζέρβας σε δηλώσεις του τόνισε για το μετρό της πόλης: «Θα υπάρχουν και αρχαία και μετρό. Το σημαντικό είναι να έχουμε το συντομότερο δυνατό Μετρό με το μικρότερο δυνατό κόστος και με τη μικρότερη ενόχληση για τους κατοίκους της πόλης. Αυτή είναι η δική του διάθεση.

Όπως ανέφερε, γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και ξέρει ποια είναι η σωστότερη λύση. «Η πόλη δεν θα διχαστεί, θα βρει την καλύτερη λύση. Την πιο άμεση και οικονομική. Και εγώ ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είμαι ο φύλακας, αυτός που θα φροντίσει ούτως ώστε το μετρό να γίνει με το καλύτερο τρόπο».

«Επειδή στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει μετρό, εγγυώμαι ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και σε αυτή την τετραετία, εγώ ως δήμαρχος να είμαι από τους πρώτους που θα μπουν στο μετρό, θα κόψουν εισιτήριο και θα κάνουν διαδρομές μέσα στην πόλη», τόνισε.

Ο δήμαρχος σημείωσε επίσης ότι «το ενδιαφέρον του τέως πρωθυπουργού για την πόλη μας είναι δεδομένο αλλά η πόλη έχει μπροστά της πολλά θέματα στα οποία πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider