Ελλάδα
24-02-2021 | 00:10

ProfitLevel: Είναι καιρός να στρέψετε ξανά το ενδιαφέρον σας στις μετοχές εταιρειών κάνναβης

Newsroom
Μοιράσου το
ProfitLevel: Είναι καιρός να στρέψετε ξανά το ενδιαφέρον σας στις μετοχές εταιρειών κάνναβης

Η εκλογή του δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden έστρεψε την προσοχή στις εταιρείες κάνναβης, καθώς στις προεκλογικές του δηλώσεις αναφερόταν στην αποποινικοποίηση της χρήσης της. Ωστόσο, η σημαντική ανάπτυξη προκλήθηκε από την κοινότητα Reddit, η οποία ήταν πίσω από τις πρόσφατες αναταράξεις, σημειώνει η ProfilLevel.

Η κοινότητα Reddit πρόσφατα στο φόρουμ WallStreetBets ζήτησε απότομη αύξηση των τιμών στην GameStop Corp, την AMC Entertainment και άλλες.

Η WallStreetBets ανακοίνωσε ότι οι μετοχές των παραγωγών Tilray και Aphria Inc έχουν περισσότερο περιθώριο ανάπτυξης. Μετά τη δημοσίευση αυτής της συνεισφοράς, διένειμαν περισσότερα από 10.000 likes εντός 12 ωρών και οι μετοχές των δύο εταιρειών αυξήθηκαν κατά 21% και 10%, αντίστοιχα.

Η Tilray θα απορροφηθεί από την Aphria σε μια περίπλοκη αντίστροφη συγχώνευση. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας τον Δεκέμβριο, η Tilray αυξήθηκε κατά περισσότερο από 400% και η Aphria κέρδισε 243% την ίδια περίοδο.

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει ήδη ανακοινώσει αλλαγές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις εταιρείες κάνναβης να αποκτήσουν πρόσβαση σε πιο παραδοσιακές τραπεζικές μεθόδους και να ανοίξουν τον τομέα σε νέους θεσμικούς επενδυτές.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.