Insider Trading: Τι μάθαμε για τις αμερικανικές επενδύσεις, τον Άδωνι και τα «γκάζια» και το νέο κατάστημα ένδυσης στα Σπάτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Insider Trading: Τι μάθαμε για τις αμερικανικές επενδύσεις, τον Άδωνι και τα «γκάζια» και το νέο κατάστημα ένδυσης στα Σπάτα
Ο “Insider”  αποκαλύπτει πού θα γίνουν οι αμερικανικές επενδύσεις, γιατί πατάει «γκάζι» ο Άδωνις και πότε θα ανοίξει το νέο κατάστημα ένδυσης στα Σπάτα.

Καλώς ήλθε το δολάριο

Μεγάλες επενδύσεις ετοιμάζουν όπως μαθαίνω αμερικανικές εταιρείες στην Ελλάδα. Από τα ναυπηγεία και την ενέργεια, που είναι λίγο πολύ γνωστά, μέχρι τις startups αλλά και τα ξενοδοχεία, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να πούμε πολλές φορές τη φράση «καλώς ήλθε το δολάριο». Και μπορεί να μην έρθουν «τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα», όμως με δεδομένο το ενδιαφέρον και αμερικανικών πανεπιστημίων για την Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να δούμε «εισβολή» χιλιάδων φοιτητών.

Ο Άδωνις και η αμεσότητα

«Γκάζια» δίνει η νέα κυβέρνηση στην προώθηση των τραπεζικών θεμάτων. «Οι καινούργιοι έχουν πλάκα, ο Άδωνις είναι πολύ άμεσος και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά», σχολιάζει άλλο τραπεζικό στέλεχος. Άλλη πηγή, πάντως, μου λέει ότι κρατάει «μικρό καλάθι», γιατί άλλο οι φιλοδοξίες και άλλο οι... υπογραφές.

Το Νοέμβριο στα Σπάτα το Decathlon

Εντός του Νοεμβρίου ανοίγει όπως μαθαίνω στα Σπάτα το δεύτερο κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας Decathlon. Όπως μου λένε, το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Κόρινθο κάνει «χρυσές δουλειές» και περιμένουν κάτι αντίστοιχο και στα Σπάτα. Και το θεωρούν λογικό, αν κρίνει κανείς την επιτυχία της εταιρείας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider