Στον «αέρα» το νέο website της Τράπεζας της Ελλάδος

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στον «αέρα» το νέο website της Τράπεζας της Ελλάδος
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία των αρμόδιων διευθύνσεων, βγήκε στον «αέρα» το νέο website της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πλήρως ανανεωμένος, λειτουργικός και ενημερωμένος είναι ο νέος ιστότοπος της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος έκανε πρεμιέρα τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία των αρμόδιων διευθύνσεων, βγήκε στον «αέρα» το νέο website το οποίο περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες όπως συναλλαγματικές ισοτιμίες, την τιμή της χρυσής λίρας, τα βασικά επιτόκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ.λπ.

BoG

Εμφανώς πιο εύχρηστο από το προηγούμενο, το νέο website διαθέτει δυνατότητα αναζήτησης με βάση λέξη-κλειδιά, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξερεύνηση του μεγάλου πληροφοριακού πλούτου που διατίθεται μέσω του ιστοτόπου της κεντρικής τράπεζας.

Επίσης, προβάλλεται ημερολόγιο με τα βασικά γεγονότα/εκδηλώσεις/ομιλίες που σχετίζονται με την ΤτΕ ή τον διοικητή Γιάννη Στουρνάρα, ενώ προβεβλημένη θέση στον ιστότοπο έχουν και οι πολιτιστικές δραστηριότητες που διενεργούνται μέσω του μουσείου, της βιβλιοθήκης αλλά και του ιστορικού αρχείου.

Τέλος, περιλαμβάνει κατατοπιστικό, ενημερωτικό υλικό στην ενότητα «Επεξηγήσεις», όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες -με απλά λόγια- για μια σειρά από θέματα όπως η νομισματική πολιτική, οι δραστηριότητες της κεντρικής τράπεζας, το ευρώ, η τραπεζική εποπτεία κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider