Διακρίσεις για το «Dine Athens by Alpha Bank»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διακρίσεις για το «Dine Athens by Alpha Bank»
Το 4ο «Dine Athens» που διοργάνωσε η Alpha Bank σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 34.000 επισκέπτες.

Το ετήσιο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας «Dine Athens by Alpha Bank» διακρίθηκε, για τέταρτο συνεχές έτος, στα πρόσφατα «Event Awards 2019» που πραγματοποιήθηκαν την 10 Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα, το 4ο «Dine Athens» που διοργάνωσε η Alpha Bank, από την 28 Ιανουαρίου έως την 13 Φεβρουαρίου 2019 και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 34.000 επισκέπτες, έλαβε τρία σημαντικά βραβεία:

  • 1. Gold βραβείο στην ενότητα Design / Branding
  • 2. Silver βραβείο στην ενότητα Εκδήλωση Γαστρονομίας
  • 3. Silver βραβείο στην ενότητα Καμπάνια Integrated Marketing Κατά τη διάρκεια και του φετινού «Dine Athens by Alpha», το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει, σε προνομιακές τιμές, δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε περισσότερα από 120 επιλεγμένα εστιατόρια και να λάβει μέρος σε ειδικά σχεδιασμένες βραδιές με πολυβραβευμένους Σεφ της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής.

Παράλληλα, μέσω του θεσμού, η Alpha Bank στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, στο πλαίσιο του «Dine Athens by Alpha Bank», για κάθε γεύμα που παρέχεται, ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται για την υποστήριξη των δράσεων του «Μπορούμε», και μέσω του προγράμματος «Διάσωση και Προσφορά Τροφίμων» της οργάνωσης, το «Dine Athens» συνδράμει με περισσότερες από 680.000 μερίδες φαγητό τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider