Τρεις «μνηστήρες» για τα κέντρα ενημέρωσης δανειοληπτών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρεις «μνηστήρες» για τα κέντρα ενημέρωσης δανειοληπτών

Τρεις εταιρείες καλούνται να υποβάλλουν προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την υλοποίηση της πράξης, με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στο υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την οργάνωση και έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Ενημέρωσης Δανειοληπτών».

Πρόκειται για τις:

- GRANT THORNTON ΑΕ

- ΑΚΡΩΝΥΜΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

- ΕΤΑΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Τα ανωτέρω ορίζει απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γιώργου Ιωαννίδη, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στο Διαύγεια.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ - μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ - και 61.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Η κατάθεση των προσφορών των ενδιαφερομένων, με ισχύ τουλάχιστον 4 μηνών, θα πραγματοποιηθεί στις 8-1-2016 και ώρες από 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ., στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα», Θεοφιλοπούλου 18 και Μεναίχμου, Τ.Κ. 11743, 1ος όροφος, Γραφείο πρωτοκόλλου.

Η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών θα πραγματοποιηθεί ώρα 12.30 στην ίδια διεύθυνση, την ίδια μέρα.

Η τελική επιλογή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί με αιτιολογημένη απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π., ύστερα από γνωμοδότηση τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης προσφορών που θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider