Ελίν: Μετακινήσεις χωρίς άγχος με καύσιμα από το … κινητό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελίν: Μετακινήσεις χωρίς άγχος με καύσιμα από το … κινητό
Έναν τρόπο για να «τηρούνται οι αποστάσεις» έχει λανσάρει η Ελίν.

Έναν τρόπο για να «τηρούνται οι αποστάσεις» κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμων έχει επινοήσει η Ελίν η οποία προφέρει ένα ευέλικτο εργαλείο, προκειμένου ο οδηγός να αγοράζει το καύσιμο και να μπορεί να επισκεφθεί το πρατήριο όποτε τον βολέψει, και όλα αυτά σε βολική για αυτόν απόσταση από το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Φυσικά, αν και η μέθοδος αυτή θεωρείται σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ, η καινοτομία που έχει λανσάρει η εταιρεία εδώ και έναν περίπου χρόνο είναι «παντός καιρού» καθώς αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία προς όφελος των καταναλωτών οι οποίοι επιδιώκουν ασφαλείς συναλλαγές, είτε συντρέχουν ειδικές προϋποθέσεις, είτε όχι.

Μέσω της εφαρμογής ROADCUBE, την οποία οι οδηγοί κατεβάζουν δωρεάν στο κινητό τους, μπορούν να ελέγξουν τις τιμές, να επιλέξουν ένα πρατήριο ελίν και να αγοράσουν αμέσως καύσιμα online από το πρατήριο της επιλογής τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καταχωρίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου (του δικού τους ή κάποιου μέλους της οικογένειας αν τα καύσιμα προορίζονται για άλλο αμάξι που ανήκει στην οικογένεια) και να πληρώσουν online μέσω της εφαρμογής με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Με αυτό τον τρόπο, το καύσιμο είναι πληρωμένο και έτοιμο προς παράδοση τη στιγμή που ο οδηγός φθάνει στο πρατήριο και δεν απαιτείται να παραμείνει στο χώρο παρά μόνο για ελάχιστο χρόνο, όσο απαιτείται για να γίνει το γέμισμα.

Η εφαρμογή εντάσσεται στο πρόγραμμα που εφαρμόζει η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστό ως "Ελιν Up Επιβράβευση” , το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα συγκέντρωσης πόντων και εξαργύρωσής τους με δώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider