Minoan Lines: Έκπτωση 20% για τους ταξιδιώτες άνω των 60

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Minoan Lines: Έκπτωση 20% για τους ταξιδιώτες άνω των 60

Φθηνότερα μπορούν πλέον να αγοράζουν το εισιτήριό τους οι ταξιδιώτες άνω των 60 ετών που επισκέπτονται καλοκαιρινούς προορισμούς με τις Μινωικές Γραμμές.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 20% στα εισιτήρια της για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολογιακή εμπορική πολιτική σε πολίτες, ομάδες ή φορείς που «το έργο και η προσφορά τους είναι σημείο αναφοράς για όλους», όπως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, οι φοιτητές οι άνεργοι οι πολύτεκνοι και οι στρατεύσιμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) με ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως 24:00 καθημερινά ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider