18-24 TRAVEL: Στο επίκεντρο οι Κυκλάδες το 2019

Viber Whatsapp Μοιράσου το
18-24 TRAVEL: Στο επίκεντρο οι Κυκλάδες το 2019
Μετά την επιτυχημένη του πορεία στις Σποράδες, το 18-24 TRAVEL φέτος το καλοκαίρι βάζει πλώρη για τις Κυκλάδες.

Ο μεγαλύτερος tour operator εσωτερικού τουρισμού όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια, αποτελεί τον βασικό πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στα περισσότερα νησιά της χώρας.

Η επιτυχημένη εμπορική πολιτική του στις Σποράδες είχε ως αποτέλεσμα να αναδείξει τα νησιά αυτά πρώτα στη λίστα επιλογής των Ελλήνων τουριστών και να εκτοξεύσει τα ποσοστά επισκεψιμότητας τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σειρά φέτος έχουν οι Κυκλάδες. Το online travel agency επενδύει στους δημοφιλέστερους προορισμούς και κατακτά και το Αιγαίο. Πάρος, Νάξος, Σύρος, Σαντορίνη, Άνδρος, Ίος, Μήλος, Τήνος είναι νησιά στα οποία έχει συνάψει σημαντικές και αποκλειστικές συνεργασίες και προσφέρει τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές.

Μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που προσφέρει εξασφαλίζει εύκολη μεταφορά και ποιοτική διαμονή σε πολύ προσιτές τιμές γεγονός που εύκολα επιβεβαιώνει κανείς με μια ματιά στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων.

Στο www.18-24.gr υπάρχουν ήδη ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για την Πάρο που ξεκινούν από 94 ευρώ, για τη Σαντορίνη 105 ευρώ, από για την Ίο από 113, για τη Μήλο από 108 ευρώ και καθημερινά προστίθενται κι άλλα.

Επιλογές διαμονής υπάρχουν για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα όπως επίσης και εύκολη μεταφορά αφού για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις λεωφορείων με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Και μπορεί να διανύουμε τους πρώτους μήνες του χρόνου, αλλά οι κρατήσεις για τις Κυκλάδες στο on line travel agency έχουν ήδη ξεκινήσει και αυξάνονται καθημερινά –γεγονός που αποδεικνύει ότι φέτος θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider