Νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Λάος ξεκινά η Scoot

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Λάος ξεκινά η Scoot
Νέα πτήση Αθήνα - Λάος ξεκινά η Scoot.

Tην προπώληση εισιτηρίων για την πτήση Αθήνα - Λάος μέσω Σιγκαπούρης ξεκινά η Scoot. Ενόψει της έναρξης του νέου δρομολογίου της προς τις πόλεις Βιεντιάν και Λουάνγκ Πραμπάνκ μάλιστα προσφέρει ειδικούς χαμηλούς ναύλους.

Οι ναύλοι προσφορών ξεκινούν από 200 ευρώ για απλή μετάβαση από την Αθήνα προς την Βιεντιάν ή την Λουάνγκ Πραμπάνκ μέσω Σιγκαπούρης και ισχύουν μόνο για το διάστημα 13 – 26 Φεβρουαρίου 2019.

Το νέο δρομολόγιο της Scoot θα εξυπηρετείται με αεροσκάφη Airbus Α-320 τρεις φορές την εβδομάδα σε μια κυκλική διαδρομή. Θα ξεκινά από τη Σιγκαπούρη για την Λουάνγκ Πραμπάνκ και στη συνέχεια για την πόλη Βιεντιάν για να καταλήξει και πάλι στη Σιγκαπούρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δρομολόγια Αθήνα – Σιγκαπούρη πραγματοποιούνται με τα αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Οι δύο πόλεις θα αποτελέσουν τους δυο πρώτους από τους 16 νέους προορισμούς που πρόκειται να προστεθούν στο δίκτυο της Scoot αυτή τη χρονιά και περιλαμβάνουν το Λάος, την Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, και Ινδονησία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Scoot πραγματοποίησε τη παρθενική της πτήση από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη το 2017. Μέχρι σήμερα, έχουν πετάξει μαζί της 130.000 επιβάτες, ενώ το δρομολόγιο έχει πραγματοποιηθεί με μέση πληρότητα άνω του 80%. Μερικοί από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των επιβατών αποδείχθηκε ότι ήταν η Σιγκαπούρη, το Πουκέ, το Μπαλί, η Μπαγκονγκ, η Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider