iPhone X από το 2018 και... βλέπουμε (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
iPhone X από το 2018 και... βλέπουμε (pics)

Άσχημα νέα για τους φίλους της Apple φέρνουν οι τελευταίες διαρροές πληροφοριών που αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του iPhone X ουσιαστικά θα καθυστερήσει λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία με διάφορα κομμάτια της συσκευής.

Η πληροφορία προέρχεται από το site MacRumors το οποίο αποκαλείται έκθεση του Μινγκ Τσι Κουό, που θεωρείται ο καλύτερος αναλυτής της Apple στον πλανήτη καθώς πολλές φορές οι προβλέψεις του και οι πληροφορίες που αναφέρει για την εταιρεία έχουν αποδειχτεί σωστές.

Ο Κούο αναφέρει ότι το διαθέσιμο απόθεμα του iPhone X θα παραμείνει εξαιρετικά περιορισμένο τουλάχιστον μέχρι τους πρώτους μήνες του 2018. Και αυτό διότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την μαζική παραγωγή της κάμερας που χρησιμοποιεί το iPhone X για το σύστημα αναγνώρισης προσώπου το οποίο θα αντικαταστήσει το σύστημα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο αναλυτής θεωρεί ότι οι πωλήσεις της Apple για το 2017 θα παραμείνουν στα χαμηλά επίπεδα των 210-220 εκατομμυρίων συσκευών. Το 2015 η Apple είχε πουλήσει 231 εκατομμύρια συσκευές και το 2016 είχε πουλήσει 211 εκατομμύρια συσκευές. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κουό αναμένει πως τα προβλήματα της παραγωγής θα αντιμετωπιστούν μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του 2018 και έτσι οι αποστολές iPhone X θα αυξηθούν γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάντα το απόθεμα των νέων iPhone είναι αρχικά περιορισμένο. Όμως τώρα θα είναι μικρότερο από πότε. Για παράδειγμα το iPhone 6S και iPhone 6S Plus πούλησαν το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους 13 εκατομμύρια κομμάτια. Ο Κουό πιστεύει ότι το απόθεμα των iPhone X θα είναι περιορισμένο στα 2 με 4 εκατομμύρια συσκευές μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

iPhone X από το 2018 και... βλέπουμε (pics)
iPhone X από το 2018 και... βλέπουμε (pics)
iPhone X από το 2018 και... βλέπουμε (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider