Το φράγμα των 60 εκατομμυρίων συνδρομητών έσπασε το Αpple Music

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το φράγμα των 60 εκατομμυρίων συνδρομητών έσπασε το Αpple Music
Το spotify εξακολουθεί να προηγείται φτάνοντας τα100 εκατ. συνδρομητές.

Περισσότερους από 60 εκατομμύρια συνδρομητές μετρά πλεόν η υπηρεσία μουσικής της Apple, Apple Music, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Eddy Cue, senior Vice President of Services της Apple, σε γαλλική ιστοσελίδα. Αυτό βέβαια δεν την τοποθετεί στην πρώτη θέση της λίστας αφού δεν έχει φτάσει τα 100 εκατ. συνδρομητές του Spotify.

Παρόλα αυτά όμως η υπηρεσία αναπτύσσεται ραγδαία από όταν λανσαρίστηκε. Να σημειωθεί ότι μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την έναρξη της λειτουργίας της, έφτασε τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές ενώ μέχρι το τέλος του 2016 κατάφερε να τους διπλασιάσει. Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά, με τους συνδρομητές της να φτάνουν τα 40 εκατομμύρια το 2017, κερδίζοντας για λίγο την μάχη με το Spotify.

Παρότι η πρωτοκαθεδρία χάθηκε από τον βασικό της αντίπαλλο, η ανοδική πορεία του Apple Music συνεχίστηκε και μέχρι σήμερα δεν παρουσιάζει σημάδια κάμψης.

Δεδομένου μάλιστα ότι εκσυχρονίζει κι εμπλουτίζει όλο και περισσότερο και αυτή την υπηρεσία της -όπως το να διαχωρίσει τις εφαρμογές Music, TV και Podcast στο macOS Catalina αλλά και να προσθέσει στίχους τραγουδιών που συγχρονίζονται με τα τραγούδια - τα στελέχη της εταιρείας εκτιμούν ότι το Apple Music θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider