Νέα Android πλατφόρμα και δικές της σειρές φέρνει η Cosmote TV

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Android πλατφόρμα και δικές της σειρές φέρνει η Cosmote TV
Η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές» έρχεται στις 16 Ιουνίου και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

Μια νέα πλατφόρμα ικανή να παίζει πάνω από κάθε δίκτυο θα μας συστήσει για την νέα τηλεοπτική σεζόν η Cosmote TV, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας στην επίσημη πρεμιέρα της πρώτης σειράς μυθοπλασίας που υλοποιείται με τη στήριξη/παραγωγή της Cosmote, το «Έτερος Εγώ, Χαμένες Ψυχές».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μιχαλάκη, επικεφαλής της Cosmote TV, η Cosmote θα αποτελέσει την πρώτη εταιρεία -από το δίκτυο του Ομίλου της Deutsche Telekom- που θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τις υπόλοιπες θυγατρικές σε άλλες χώρες να ακολουθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η νέα πλατφόρμα θα συγκαταλέγεται στις πιο προηγμένες λύσεις παγκοσμίες και θα είναι κατασκευασμένη στα πρότυπα της αντίστοιχης αμερικανικής Comcast, συνδυάζοντας δηλαδή τόσο το πρόγραμμα των συνδρομητικών καναλιών όσο και των ελεύθερων.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θα είναι η προβολή προτεινόμενου περιεχομένου, ανάλογα με τις συνήθειες του χρήστη, που όμως δεν περιορίζεται στο on demand περιεχόμενο αλλά περιλαμβάνει και το γραμμικό/ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών.

Παράλληλα με την νέα πλατφόρμα η Cosmote Tv στοχεύει και στον εμπλουτισμό της πλατφόρμας με δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο, αναμένεται δηλαδή να επενδύσει κι άλλο στην παραγωγή δικών της ελληνικών σειρών, με την σειρά «Έτερος Εγώ, Χαμένες Ψυχές» να αποτελεί απλά την αρχή της προσπάθειας. Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής της Cosmote TV, η εταιρεία εξετάζει ήδη 2-3 σενάρια τηλεοπτικών σειρών μυθοπλασίας, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα ανέβει στην πλατφόρμα και μια σειρά stand up comedy με γνωστούς πρωταγωνιστές από το συγκεκριμένο είδος.

«Έτερος Εγώ, Χαμένες Ψυχές»

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται εμμέσως από τον δολοφόνο να συνδράμει το έργο των αστυνομικών αρχών στην ανίχνευση μιας φαινομενικά «συνηθισμένης» δολοφονίας σε μια ψυχιατρική κλινική. Οι δολοφονίες όμως πολλαπλασιάζονται και αποκτούν τελετουργικό χαρακτήρα ακολουθώντας τους άθλους του Θησέα. Ο γνωστός από την ταινία Λαΐνης, καλείται λοιπόν να ολοκληρώσει τον δικό του άθλο εντοπίζοντας τον συνδετικό κρίκο των δολοφονιών αλλά και εντοπίζοντας τον serial killer.

Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση. Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η σειρά «Έτερος Εγώ, Χαμένες Ψυχές» αποτελείται από 8 συνολικά επεισόδια, τα οποία θα ανέβουν στην πλατφόρμα της Cosmote TV στις 16 Ιουνίου, προσφέροντας την ευχέρεια στους συνδρομητές της πλατφόρμας για μονομιάς κατανάλωση, κίνηση που αποτελεί συνειδητή επιλογή της Cosmote την οποία στηρίζει και το νέο cast των συντελεστών της σειράς, όπως τόνισε ο δημιουργός της Σωτήρης Τσαφούλιας. Από την Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider