Το μέλλον του real estate στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο του ULI Ελλάδας και Κύπρου 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το μέλλον του real estate στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο του ULI Ελλάδας και Κύπρου 
Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για τις τάσεις που θα καθορίσουν τις επενδύσεις στο μέλλον.

Η τεχνολογία και η καινοτομία, η οικονομία διαμοιρασμού αλλά και οι νέες συνήθειες στον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε δημιουργούν ένα νέο τοπίο προκλήσεων στον κλάδο του real estate. Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται θα απασχολήσει τις εργασίες του πρώτου συνεδρίου του τμήματος Ελλάδας – Κύπρου του Urban Land Institute (ULI) που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Με βασικό θέμα το Real Estate 4.0: The transformation of an industry διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για την οικονομία διαμοιρασμού, των εμπειριών και της καινοτομίας που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις επενδύσεις στο άμεσο μέλλον.

ULI Conference

Το παράδειγμα και τις καλές πρακτικές του Ισραήλ που διαθέτει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα startup του κόσμου, θα μεταφέρει η Sharon Landes-Ficher, διευθύντρια στρατηγικής και εργασιών του οργανισμού προώθησης και προβολής του Τελ Αβίβ, Tel Aviv Global.

Για τις νέες τάσεις που θέλουν τους πολίτες του κόσμου να μοιράζονται τον χώρο που εργάζονται και ζουν θα μιλήσουν οι: Ed Bouterse επικεφαλής του Workthere NL, o Χρήστος Μισαηλίδης διευθύνων σύμβολους Ασίας, Ειρηνικού και Μέσης Ανατολής της IWC και ο Φίλιππος Ζακόπουλος διευθύνων εταίρος του Foundation. Συντονίζει η Έρη Μιτσοστεργίου, διευθύντρια ερευνών της Savills.

Για την σημασία της εμπειρίας στην αγορά ακινήτων θα μιλήσουν οι: Johannes Menge διευθυντής ανάπτυξης της Zoku, Igor Sancisi, επικεφαλής σχεδιασμού της Grayfield, Frank Uffen διευθυντής συνεργασιών της αλυσίδας The Student Hotel. Συντονίζει ο Γιάννης Ορφανός εταίρος της Arbitrage RE.

Για την καινοτομία θα μιλήσουν οι: Anne-Claire Barberi διευθύντρια καινοτομίας της Immowell Lab, Vincent Bryant συνιδρυτής της Deepki, Μενέλαος Ιωαννίδης CTO της LightsourceBP Labs, Florian Kuhlmann, ιδρυτής της Leverton. Συντονίζει ο Τάσος Κοτζαναστάσης, πρόεδρος του ULI Ελλάδας-Κύπρου και ιδρυτής της 8G Capital Partners.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Lisette van Doorn, διευθύνουσα σύμβουλος του ULI Ευρώπης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Το insider.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider