Όφελος 2 ευρώ από τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όφελος 2 ευρώ από τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ
Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το 2019 οι εγγραφές να έχουν φτάσει τα 2 εκατ. από τις 800.000 που είναι σήμερα.

Όφελος 2 ευρώ θα έχουν οι καταναλωτές οι οποίοι θα επιλέξουν να πληρώνουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς τους, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ την Τετάρτη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιχείρησης, κύριος Μανώλης Παναγιωτάκης, με τη χρήση του e-bill οι καταναλωτές θα έχουν έκπτωση ενός ευρώ, ενώ παράλληλα θα γλιτώνουν και την επιβάρυνση του ενός ευρώ, η οποία προκύπτει από την έκδοση του έντυπου λογαριασμού. Η έκπτωση θα ισχύσει και όσους ήδη έχουν κάνει εγγραφή ενώ η ενημέρωση των στοιχείων σε περίπτωση που έχει γίνει π.χ αλλαγή ταυτότητας μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά με την αποστολή σκαναρισμένου εγγράφου και όχι με τη συγκέντρωση δικαιολογητικών και αναμονή σε ουρές σε φυσικά καταστήματα.

Όπως διευκρίνισε η Διοίκηση της εταιρείας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ήδη κατά τον τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί κατά 30% ο αριθμός των καταναλωτών που επιλέγουν τον ηλεκτρονικό λογαριασμό ενώ στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το 2019 οι εγγραφές να έχουν φτάσει τα 2 εκατ. από τις 800.000 που είναι σήμερα.

Η επιχείρηση σημειώνει ότι ο ηλεκτρονικός λογαριασμός παρουσιάζει σειρά από πλεονεκτήματα όπως είναι η ασφάλεια πληρωμών, ο έλεγχος του ιστορικού, η πληρωμή σε μηνιαία βάση κλπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider