Ξεκινά το συνέδριο για τους διαγωνισμούς ΑΠΕ στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά το συνέδριο για τους διαγωνισμούς ΑΠΕ στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο του συνεδρίου τα νέα σχέδια και οι στόχοι για το 2020.

Τριήμερο συνέδριο για τους διαγωνισμούς ΑΠΕ στην Ελλάδα και την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών με τίτλο PV Market & Tender Mission Greece διοργανώνεται από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για την ηλιακή ενέργεια στην Ελλάδα, όπως o Μιχάλης Βερροιόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ενέργειας του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Andrea Viaro, Head of Technical Service and Product Management Europe της Jinko Solar, ο Διονύσης Παπαχρήστου, Συντονιστής της ομάδας δημοπρασιών ΑΠΕ της ΡΑΕ και ο Στέλιος Ψωμάς, Σύμβουλος του ΣΕΦ.

Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν το συνέδριο και θέλουν να αποκτήσουν μια εικόνα της συγκεκριμένης αγοράς, μπορούν μεταβούν στην ολοκληρωμένη επισκόπηση της Solarplaza για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα. Το “Solar Energy Snapshot” της ελληνικής αγοράς φωτοβολταϊκών παρέχει τα βασικά στοιχεία για τον κλάδο των φωτοβολταϊκών και τους διαγωνισμούς ΑΠΕ της χώρας, και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Solarplaza και υποστηρίζεται από την Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider