Νέο κατάστημα Lidl στη Λάρισα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα Lidl στη Λάρισα
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν αύριο 14 Φεβρουαρίου.

Ένα νέο κατάστημα στη Λάρισα, και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης θα εγκαινιάσει η Lidl Ελλάς, στις 14 Φεβρουαρίου. Μετά και τα εγκαίνια τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Λάρισα φτάνουν τα τέσσερα, ενώ συνολικά τα 222 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα είναι πάνω από 1.300 τ.μ, διαθέτει 157 θέσεις στάθμευσης και εξελιγμένες υπηρεσίες σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο 2019 η εταιρεία αναμένεται να ανοίξει 6 νέα καταστήματα και να εκσυγχρονίσει 7 υπάρχοντα.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθημερινά διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αλυσίδα προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 100 με 120 εκατ. ευρώ για την νέα χρονιά - χρήματα που κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος δικτύου της αλλά και την επέκτασή του.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα εξακολουθήσει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων της αλυσίδας καθώς το 80% του τζίρου της μαναβικής στα καταστήματά της γίνεται από προϊόντα Ελλήνων προμηθευτών. Το ίδιο συμβαίνει με τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της αλυσίδας που ροέρχονται από 21 έλληνες προμηθευτές που παίρνουν γάλα από τουλάχιστον 2.500 μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό άλλωστε ποσοστιαία συμμετοχή των κατηγοριών αυτών στο συνολικό καλάθι αγορών του πελάτη της Lidl έχει αυξηθεί από 6% έως 20%.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα η Lidl, η οποία από πλευρά τζίρου βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των αλυσίδων σουπερμάρκετ (με πρώτη τον Σκλαβενίοτη και δεύτερη τον ΑΒ Βασιλόπουλο), συνεργάζεται με πάνω από 400 επιλεγμένους Ελληνες προμηθευτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider