Νέο κατάστημα Goody’s Burger House στη Λάρισα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα Goody’s Burger House στη Λάρισα
Πόσο στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας.

Το νέο του κατάστημα στο Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του την προηγούμενη εβδομάδα στη Λάρισα, εγκαινίασε το Goody’s Burger House.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 15/11, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι ήρθαν για να απολαύσουν κλασικές και νέες αγαπημένες γεύσεις σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον.

Τo Goody’s Burger House συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου του, με νέα καταστήματα σε στρατηγικά σημεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Ειδικά στο εξωτερικό έχει καταφέρει να έχει παρουσία σήμερα σε 5 χώρες. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Goody’s Burger House στο Κόσσοβο και ο Όμιλος προχώρησε σε νέες συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες σε Κύπρο, Σαουδική Αραβία και Μάλτα, διευρύνοντας έτσι την ήδη σημαντική παρουσία του στον παγκόσμιο χάρτη με το σήμα Goody’s Burger House.

Η ραγδαία ανάπτυξη της αλυσίδας βασίζεται στο μοντέλο του franchise.

Για το άνοιγμα λοιπόν ενός καταστήματος Goody's Burger House απαιτείται το ποσό των 250.000 ευρώ.

Η επιφάνεια του καταστήματος θα πρέπει να είναι από 200 τετραγωνικά μέτρα και πάνω και να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.

Η υποστήριξη της εταιρείας από την αρχή της υπογραφής της σύμβασης είναι συνεχή, ενώ όσον αφορά τα δικαιώματα εκμετάλλευσης ανέρχονται στο 2% το πρώτο έτος, 4% στο δεύτερο έτος και 6% από το τρίτο έτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider