Η Carrefour συμφωνεί να καθυστερήσει τις εκπτώσεις της Black Friday

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Carrefour συμφωνεί να καθυστερήσει τις εκπτώσεις της Black Friday
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ είχε καλέσει τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου, να αναβάλουν τις ημέρες των εκπτώσεων της Black Friday λόγω lockdown.

Nα καθυστερήσει τις εκπτώσεις της Black Friday που ήταν προγραμματισμένες από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου, συμφώνησε η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικών πωλήσεων στην Ευρώπη, Carrefour, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ κάλεσε τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου, να αναβάλουν τις ημέρες των εκπτώσεων της "Black Friday" καθώς τα καταστήματα που δεν πωλούν βασικά προϊόντα παραμένουν κλειστά κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Είναι η επόμενη Παρασκευή η σωστή στιγμή να οργανώσουμε μια Black Friday; Η απάντησή μου είναι όχι», είπε ο Λεμέρ ενώπιον της Γερουσίας.

Σημειώνεται πως τα μικρά καταστήματα, τα οποία υποχρέωσε η γαλλική κυβέρνηση να κλείσουν, εξέφρασαν ανησυχίες ότι θα πληγούν από τον ανταγωνισμό από τους κολοσσούς του διαδικτυακού εμπορίου όπως η Amazon, που συνεχίζουν τη λειτουργία τους, και παραδίδουν προϊόντα κατά τη διάρκεια του δεύτερου καθολικού lockdown στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Η γαλλική κυβέρνηση ζητά να μετατεθεί η Black Friday

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider