Tα προϊόντα Kylie Skin έρχονται στην Ευρώπη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tα προϊόντα Kylie Skin έρχονται στην Ευρώπη
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση,  κατά την πρώτη «επέτειο» της κυκλοφορίας τους, τα Kylie Skin θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από σε 25 χώρες μέσω των Douglas Cosmetics.

Ο κολοσσός καλλυντικών Coty ανακοίνωσε ότι θα φέρει τα Kylie Skin στην Ευρώπη.

Tα Kylie Skin κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2019 και γρήγορα εξελίχθηκαν σε μια κορυφαία μάρκα περιποίησης δέρματος στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics, Κάιλι Τζένερ, έχει πούλησε το 51% των μετοχών της στην Coty.

Έτσι, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την πρώτη «επέτειο» της κυκλοφορίας τους, τα Kylie Skin θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από σε 25 χώρες μέσω των Douglas Cosmetics.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια των Kylie Skin με το λανσάρισμα τους στην Ευρώπη» δήλωσε η Κylie Jenner.

«Η δημιουργία αυτής της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας ήταν μια απίστευτη διαδικασία για μένα, από το σχεδιασμό της συσκευασίας έως την ανάπτυξη και την τελειοποίηση των προϊόντων που είναι τώρα μέρος της καθημερινής ρουτίνας φροντίδας του δέρματός μου. Πολλοί από τους θαυμαστές μου ζήτησαν τα προϊόντα να διατίθενται και στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα θα μπορούν να κάνουν τα αγαπημένα μου προϊόντα μέρος της καθημερινής τους ζωής», συμπλήρωσε.

«Έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ισχυρά θεμέλια για να υποστηρίξουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με την Kylie Jenner. Το λανσάρισμα του Kylie Skin στην Ευρώπη είναι το επόμενο βήμα» δήλωσε η Simona Cattaneo, Πρόεδρος των Luxury Brands της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider