Η Tesla με όλη τη γκάμα της στο Golden Hall στο Μαρούσι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Tesla με όλη τη γκάμα της στο Golden Hall στο Μαρούσι
Το εμπορικό κέντρο Golden Hall επέλεξε η αμερικανική εταιρεία για να δείξει για πρώτη φορά ζωντανά στη χώρα μας τη γκάμα των μοντέλων της.

Από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, η Tesla θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, για το πρώτο της ραντεβού με το ελληνικό κοινό.

Εκτός από τη γκάμα των μοντέλων S, X και 3, στο σημείο προβολής της Tesla θα υπάρχουν και οι Advisors της μάρκας, κατάλληλα επιμορφωμένοι δηλαδή εκπρόσωποι, που θα μπορούν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση του κοινού σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μπαταρίας της μάρκας.

insider

Εκτός από τις πληροφορίες για τα αυτοκίνητα, η Tesla θα πληροφορεί επίσης το κοινό για το δίκτυο των σημείων φόρτισης που είναι διαθέσιμα και αναπτύσσονται και από την ίδια στη χώρα μας, καθώς και για τις δυνατότητες επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου προβολής της Tesla είναι από Δευτέρα έως Σάββατο και τις ώρες 11:00 έως 20:00, ενώ πλέον δίνεται και η δυνατότητα προγραμματισμού Test Drive, σε όσους οδηγούς έχουν ηλικία άνω των 21 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider