Στο Attica-City Link υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, καθώς το εντυπωσιακό Volkswagen Touareg έδωσε το παρών καθ' όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, ενώ θα παραμείνει στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πολυτελέστερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η γερμανική φίρμα!

To εντυπωσιακό Touareg έκλεψε την παράσταση στο Attica-City Link. Σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά «περάσματα» της εμπορικής, καλλιτεχνικής και πνευματικής Αθήνας, το SUV της VW κυριάρχησε με την ιδιαίτερα επιβλητική του παρουσία. Αρκετός κόσμος έκανε ένα διάλειμμα από τα εορταστικά ψώνια ή τη διασκέδαση που προσφέρει μία βόλτα στο κέντρο αυτές τις μέρες και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο μοντέλο. 

Το design του Touareg, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες, οι άφθονοι χώροι αλλά και η γενικότερη, premium αύρα του μοντέλου, αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία που εντυπωσίασαν και σχολιάστηκαν θετικά. 

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με απόδση 231 και 286 ίππων και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με προτεινόμενες τιμές από 77.700 ευρώ και από 84.000 ευρώ αντίστοιχα. Στο Attica-City Link θα βρίσκεται μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το γνωρίσουν από κοντά και στο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εμπορικών αντιπροσώπων της Kosmocar-Volkswagen.

VW-Touareg-Attica-City-Link