Αγγίζει την τελειότητα η νέα Porsche 911 Cabriolet, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο γοητευτικά και στιλάτα μοντέλα αυτού του βεληνεκούς. Σχεδιαστικά, είναι εμφανείς οι επιρροές από την κουπέ εκδοχή της 911, με το χαρακτηριστικό πίσω φως τεχνολογίας LED να καλύπτει όλο το πίσω μέρος και να αποτελεί το σήμα κατατεθέν αμφότερων των εκδόσεων.

Porsche 911 Cabriolet

Εφοδιάζεται με ζάντες 20 και 21 ιντσών, ενώ η οροφή της είναι υφασμάτινη και για την διαδικασία ανοίγματος και κλεισίματος απαιτούνται περίπου 12 δευτερόλεπτα, σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα. Ο εσωτερικός διάκοσμος της 911 Cabriolet είναι ίδιος με εκεινόν της Coupe και ξεχωρίζει για την πολυτέλεια, τα ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί με την αντίστοιχη συναρμογή, καθώς και για την οθόνη των 10,9 ιντσών η οποία δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα.

Porsche 911 Cabriolet

Την ίδια στιγμή ο εξοπλισμός Porsche 911 Cabriolet είναι αυτός που περιμένεις από ένα μοντέλο αυτής της κατηγορίας, με πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων όπως για παράδειγμα τα Porsche Active Suspension Management, Night Vision Assist και Wet Mode. Το γερμανικό supercar θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Carrera S και 4S, ενώ εφοδιάζεται με εξακύλινδρο boxer κινητήρα 3,0 λίτρων, απόδοσης 450 ίππων και 530 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται αρμονικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK 8 σχέσεων.

Porsche 911 Cabriolet

Σε ότι αφορά στις επιδόσεις της 911 Cabriolet, έχουμε και λέμε: 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα για την πισωκίνητη και 3,8 δευτερόλεπτα για την τετρακίνητη, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 306 και 304 χλμ./ώρα αντίστοιχα. Τέλος, σε όσους δεν αρκούν όλα τα παραπάνω (..), υπάρχει διαθέσιμο και το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono Package, για ακόμη πιο «εκρηκτικές» επιδόσεις.