Fourlis: Διανομή καθαρού μερίσματος 0,1045 ευρώ ανά μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fourlis: Διανομή καθαρού μερίσματος 0,1045 ευρώ ανά μετοχή
Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Πέμπτη 29.06.2023 και δικαιούχοι του μερίσματος, είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων την Παρασκευή 30.06.2023 (Record Date).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Fourlis αποφάσισε τη διανομή συνολικού μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή, που με την παρακράτηση φόρου 5% ανέρχεται τελικά σε καθαρό ποσό 0,1045 ευρώ ανά μετοχή.

Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Πέμπτη 29.06.2023 και δικαιούχοι του μερίσματος, είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων την Παρασκευή 30.06.2023 (Record Date), όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, η εισηγμένη υπογραμμίζει πως η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05.07.2023, μέσω της ‘’ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.’’ ως ακολούθως:

  1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.
  2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.T., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του υπολοίπου μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Άλλη μία τράπεζα που υποβαθμίζει την πρόβλεψη ανάπτυξης της Κίνας

bbf Greece - Συμμετοχή στην 3η Premium Real Estate Expo 2023

Randstad: Η μεγαλύτερη εταιρεία ευρέσεως εργασίας παγκοσμίως θα βρει δουλειά σε 50.000 πρόσφυγες

gazzetta
gazzetta reader insider insider