Ο Έλον Μασκ χάλασε την μηνιαία «ημέρα ξεκούρασης» των εργαζομένων στο Twitter

Newsroom

«Ρεπό» είχαν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Twitter, κατά την μηνιαία «ημέρα ξεκούρασης» για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, όμως ο Έλον Μασκ κατάφερε να τους την «χαλάσει», αφού ήταν δύσκολο να μην σκεφτεί κανείς τις εξελίξεις.

Μετά την είδηση πως ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla, απέκτησε το 9,2% των μετοχών στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης και έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος, οι πληροφορίες σχετικά με το αν θα ενταχθεί ή όχι στο ΔΣ της εταιρείας είχε προκαλέσει πονοκέφαλο τόσο στους επενδυτές, όσο και στους εργαζόμενους. 

Για ορισμένους εργαζόμενους το μπαράζ αναρτήσεων του νέου μετόχου με κάθε είδους ιδέες και προτάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας αλλά και την πλατφόρμας, προκάλεσε έντονη ανησυχία για το μέλλον της εταιρείας και των ίδιων.

Άλλωστε οι προτάσεις αυτές τους αφορούν άμεσα.

Μία από αυτές ήταν η ιδέα να «μετατραπούν» τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σε κέντρο φιλοξενείας αστέγων. Μια άλλη αφορούσε αλλαγές στη συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της τιμής της, της απαγόρευσης της προβολής διαφημίσεων, αλλά και της παροχής της δυνατότητας πληρωμής στο κρυπτονόμισμα dogecoin.  

Ο Μασκ που άλλαξε δύο φορές γνώμη για το αν θα συμμετέχει στο ΔΣ ή όχι, κατέληξε πως τελικά δεν θέλει, προς το παρόν, να γίνει μέλος του ΔΣ.  

Δεν θα ενταχθεί τελικά στο διοικητικό συμβούλιο της Twitter ο Έλον Μασκ, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Parag Agrawal.

«Ο Έλον αποφάσισε να μην μπει στο διοικητικό συμβούλιο», έγραψε σε tweet του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: