Επιχειρήσεις | Ελλάδα
27-12-2021 | 17:40

Άκτωρ: Πήρε έργο 19,5 εκατ. ευρώ για την αεροπορική βάση της Λάρισας

Newsroom
Μοιράσου το
Άκτωρ: Πήρε έργο 19,5 εκατ. ευρώ για την αεροπορική βάση της Λάρισας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή υπόστεγων πολλαπλής χρήσης και  βελτιώσεις τροχιοδρόμων στην αεροπορική βάση της Λάρισας ανακοίνωσε η ΑΚΤΩΡ, σε ένα έργο ύψους 19,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε σύμβαση με την  Αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC) για την ανάληψη του έργου «Κατασκευή υπόστεγων πολλαπλής χρήσης και  βελτιώσεις τροχιοδρόμων στην αεροπορική βάση της Λάρισας», συνολικού ποσού €19.520.000, με Κύριο του Έργου το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC)

Το έργο αφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής βάσης της Λάρισας και το αντικείμενο του αποτελείται από την κατασκευή 2 υπόστεγων συντήρησης μεγάλης έκτασης (LAMs), 1 κτιρίου συντήρησης Αεροσκαφών, 1 κτιρίου εγκαταστάσεων,  την επέκταση των διαδρόμων τροχοδρόμησης, την κατασκευή χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και την κατασκευή θέσεων στάθμευσης οχημάτων. Επίσης περιλαμβάνεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων τμήματος των διαδρόμων τροχοδρόμησης, η κατασκευή βοηθητικού χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και η εγκατάσταση εξοπλισμού. 

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός διαστήματος 12 μηνών, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ανωτέρω σύμβασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΑΚΤΩΡ: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ι/57 - Μέρος του άξονα Ostrava-Opava-Krnov-Bartultovice