Τράπεζα Κύπρου: Παραμένει στο «τιμόνι» ο Hurican

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τράπεζα Κύπρου: Παραμένει στο «τιμόνι» ο Hurican

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου.
Στη συνέλευση, ανακοινώθηκε η επέκταση του διορισμού του John Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας, με ισχύ από το Φεβρουάριο του 2016.

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ σε χθεσινή (Δευτέρα) του, συνεδρία αποφάσισε να επεκτείνει τον διορισμό του κ. John Patrick Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος», αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο.

Ο κ. Hourican, αναφέρεται, θα υπογράψει ένα νέο διετές συμβόλαιο, με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2016.

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η Γενική Συνέλευση της Τράπεζα Κύπρου, πραγματοποιείται κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφάλειας. Εντονότατη είναι η παρουσία της Αστυνομίας, ενώ αυστηρότατοι είναι και οι έλεγχοι στους οποίους προβαίνει.

Για την ασφάλεια της τράπεζας έχουν επιστρατευθεί πέραν των 100 αστυνομικών, πυροτεχνουργοί, ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον στο προαύλιο του κτηρίου έχουν εγκατασταθεί αψίδες εντοπισμού μετάλλων και μηχανήματα ελέγχου από τα οποία περνούν όλοι όσοι εισέρχονται στο κτήριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider