Reggeborg (Ελλάκτωρ): «Απάντηση» σε Greenhill-Kiloman για εξωθεσμικές πιέσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reggeborg (Ελλάκτωρ): «Απάντηση» σε Greenhill-Kiloman για εξωθεσμικές πιέσεις
Απάντηση σε όσα ανέφεραν το πρωί οι εταιρείες Greenhill-Kiloman, συμφερόντων Μπάκου-Καϋμενάνη, έδωσαν προ ολίγου κύκλοι της Reggeborgh, μεγαλομετόχου της Ελλάκτωρ.

Απάντηση σε όσα ανέφεραν το πρωί οι εταιρείες Greenhill-Kiloman, συμφερόντων Μπάκου-Καϋμενάνη, έδωσαν προ ολίγου κύκλοι της Reggeborgh, μεγαλομετόχου της Ελλάκτωρ, που έκαναν λόγο για επιλεκτικές διαρροές, θέματα γνωστά στις Αρχές, που έχουν κριθεί στα Δικαστήρια, τα οποία όμως επαναφέρει η άλλη πλευρά με στόχο να πιέσει τις εποπτικές αρχές.

Ειδικότερα, όπως σημείωναν κύκλοι της Reggeborgh:

«Αφού πρώτα έκαναν επιλεκτική διαρροή τμήματος ιδιωτικής συμφωνίας, που το σύνολο της είναι σε γνώση των εποπτικών αρχών και για την οποία έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ανακοινώσεις, κατόπιν έβγαλαν "θυμωμένη ανακοίνωση" για να αυτό-επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους! Παρ’ ότι γνωρίζουν ότι όσα μονότονα επαναλαμβάνουν έχουν κριθεί και απορριφθεί αρμοδίως (με πιο πρόσφατη την απόρριψη και της τελευταίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους από το Πρωτοδικείο Αθηνών), εξακολουθούν στον ίδιο τόνο, με μόνο στόχο να πιέσουν εξωθεσμικά τις εποπτικές αρχές! Την ουσία της υπόθεσης την έχει όμως απαντήσει η επιχειρηματική πραγματικότητα της εταιρίας σήμερα, η οποία προχωρά με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα, προς όφελος των μετόχων, των εργαζομένων της και της εθνικής οικονομίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Greenhill - Kiloman: Τι αναφέρουν για τα γεγονότα στην Ελλάκτωρ

gazzetta
gazzetta reader insider insider