«Βγαίνει» διαγωνισμός για την τεχνική υποστήριξη της «Ηλεκτροκίνησης»

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βγαίνει» διαγωνισμός για την τεχνική υποστήριξη της «Ηλεκτροκίνησης»
Το ΥΠΕΝ προωθεί προκήρυξη με θέμα την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τη διαχείριση προγραμμάτων επιδότησης στον τομέα Ηλεκτροκίνησης.

Διαγωνισμό ύψους περίπου 5,7 εκατ. ευρώ με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικών με την διαχείριση προγραμμάτων επιδότησης στον τομέα Ηλεκτροκίνησης για χρονικό διάστημα τριών ετών με δικαίωμα προαίρεσης δύο ετών «βγάζει» το αρμόδιο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Χτες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε η σχετική προκήρυξη για το έργο με τίτλο «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τη διαχείριση προγραμμάτων επιδότησης στον τομέα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας», η οποία επί της ουσίας αφορά ην τεχνική υποστήριξη της υλοποίησης της δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Συνοπτικά, το αντικείμενο της σύμβασης αφορά:

· Πλήρης διοικητικός έλεγχος των ηλεκτρονικών φακέλων των τελικών αποδεκτών (έλεγχος νομιμοποιητικών εγγράφων, έλεγχος δικαιολογητικών και παραστατικών για την έγκριση και την τελική εκταμίευση των κινήτρων).

· Υπηρεσίες υποστήριξης των τελικών αποδεκτών (HelpDesk) μέσω τηλεφωνικού κέντρου και μηχανισμού λήψης και αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

· Υπηρεσίες ανάπτυξης, συντήρησης και αναβάθμισης ηλεκτρονικών πληροφοριακών συστημάτων μέσω των οποίων υποβάλλονται και αξιολογούνται οι ηλεκτρονικοί φάκελοι των τελικών αποδεκτών.

Όπως αναφέρεται, η σύμβαση θα έχει διάρκεια τριών ετών με δικαίωμα προαίρεσης για δύο ακόμη, το οποίο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση αύξησης έως και 50% του πλήθους των ωφελουμένων ή σε περίπτωση νέων μελλοντικών δράσεων / προγραμμάτων με συναφές φυσικό αντικείμενο στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης.

Η σύμβαση έχει εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ στα 4,587 εκατ. ευρώ, ενώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% σε 5.687.880 ευρώ. Η προϋπολογισθείσα αξία της αρχικής σύμβασης ανέρχεται σε 3.791.920 ευρώ (με ΦΠΑ) και του δικαιώματος προαίρεσης σε 1.895.960 ευρώ (με ΦΠΑ).

Ως προθεσμία παραλαβής των προσφορών ορίστηκε η 22η/11/2021 και ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών η 26η/11/2021.

Στο πλαίσιο της περιγραφής της δραστηριότητας του αναδόχου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η ταυτοποίηση των οχημάτων, ειδικά των ηλεκτρικών ποδηλάτων, καθώς και ο έλεγχος των κοινωνικών κριτηρίων, κριτηρίων επιλεξιμότητας οχήματος, απόσυρσης ή σημείου επαναφόρτισης και τελικού αποδέκτη κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider