Samsung: «Εργαλείο» για επιχειρηματίες και εργαζόμενους τα foldable κινητά της σειράς Z

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Samsung: «Εργαλείο» για επιχειρηματίες και εργαζόμενους τα foldable κινητά της σειράς Z
Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung συνδυάζουν την ευελιξία και το μικρό μέγεθος με τη δυνατότητα αναδίπλωσης και όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που θέλει κανείς από ένα κινητό.

Ένα από τα εργαλεία που προσφέρει η Samsung σε Business to Business (B2B) επίπεδο είναι η σειρά κινητών τηλεφώνων για... εργαζόμενους και επιχειρηματίες.

Πρόκειται για την σειρά Z της Samsung η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να φέρει περισσότερη «καινοτονία» και «παραγωγικότητα εν κινήσει», σύμφωνα με το Forbes.

Ο τελευταίος χρόνος - και κάτι - έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που δουλεύουμε, καθώς η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε το πώς, το πού και το πότε εργαζόμαστε, με πληθώρα εταιρειών να στρέφονται σε ένα υβριδικό μοντέλο γραφείου και τηλεργασίας.

Η ευελιξία θα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις επιχειρήσεις για να μην υπάρξουν παρεμβολές στον ρυθμό εργασίας. Με αυτό το σκεπτικό τόσο ο εργαζόμενος, όσο και ο εργοδότης χρειάζονται εργαλεία και υπηρεσίες που δεν είναι «δεμένα» με τον χώρο εργασίας. Οι εταιρείες χρειάζονται μία συσκευή με την οποία θα επικοινωνούν σε διαφορετικά επίπεδα με τον εργαζόμενο και θα δημιουργούν «περιεχόμενο» με λειτουργικό λογισμικό.

Z Fold3 και Z Flip3

Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung καλύπτουν αυτές ακριβώς τις ανάγκες σε επαγγελματικό επίπεδο, συνδυάζοντας την ευελιξία και το μικρό μέγεθος με τη δυνατότητα αναδίπλωσης και όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που θέλει κανείς από ένα κινητό.

Ίσως ένα από τα πιο θελκτικά χαρακτηριστικά του Z Flip3 είναι η τιμή του, η οποία μειώθηκε στα 999,99 δολάρια, θέτοντας το στην ίδια κατηγορία με μερικά από τα πιο δημοφιλή κινητά της αγοράς.

Από την άλλη το Z Fold3 έχει περισσότερα χαρακτηριστικά, είναι λίγο μεγαλύτερο και μπορεί να λειτουργήσει ως smartphone, tablet και οθόνη υπολογιστή στο DeX mode, με σύνδεση σε περιφερειακές συσκευές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider