«Βενέτης»: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το κλείσιμο των 5 καταστημάτων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βενέτης»: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το κλείσιμο των 5 καταστημάτων
«H εταιρεία BENETH κλείνει 5 καταστήματα λόγω COVID-19 και της συμπεριφοράς μερίδας ιδιοκτητών ακινήτων»

Το κλείσιμο 5 καταστημάτων της εντός του νομού Αττικής γνωστοποιεί και επίσημα η αλυσίδα «Βενέτης», «λόγω COVID-19 και της συμπεριφοράς μερίδας ιδιοκτητών ακινήτων» όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το insider.gr ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα σε Ασπρόπυργο και Άλιμο ενώ αναμένεται μέχρι αρχές Νοεμβρίου να κατεβάσουν ρολά και σε Πλάκα, Περιστέρι και Φιλοθέη.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά σημειώνεται πως «οι λόγοι που υποχρεώνουν την εταιρεία σε αυτή τη δυσάρεστη, αλλά αναγκαία επιλογή είναι:

  1. Η εξάπλωση του ιού COVID-19, ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και στη βιωσιμότητα των επιμέρους καταστημάτων.
  2. Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων».

Η εταιρεία, στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι «στο μέλλον θα αποχωρεί από τα καταστήματα εκείνα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, τηρώντας αδικαιολόγητα άτεγκτη στάση».

Σημειώνεται τέλος ότι πριν από την πανδημία, η εταιρεία διατηρούσε 110 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Λουκέτο σε 5 καταστήματα βάζει ο «Βενέτης»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider