Υποψήφιος για τον Δήμο Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Γιάννης Δεβετζόγλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποψήφιος για τον Δήμο Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου. 

Διοικητής του ΙΚΑ, διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Πολιτικής επιστήμονας και φαρμακοποιός. Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου και οι πολύ καλές σπουδές του, τον καθιστούν μία σοβαρή επιλογή για τον Δήμο Αμαρουσίου. Δεν είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πατούλη, ανήκει όμως στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

Σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς ο ίδιος δήλωσε ότι «η απόφασή μου να διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, πηγάζει από την αυθόρμητη και μαζική παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών. Όλοι μας αγαπάμε το Μαρούσι, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και επιθυμούμε να παλέψουμε συλλογικά για να κάνουμε την πόλη μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ στο κατώφλι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

Ο ίδιος διατηρεί και φαρμακείο στο Μαρούσι. «Τα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς. Χρειάζεται γνώση και εμπειρία προκειμένου να αξιοποιηθούν οι καλύτερες πρακτικές από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς όφελος των πολιτών. Για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή Δημοτικών Συμβούλων, διακεκριμένων πολιτών, επιστημόνων και επαγγελματιών αλλά κυρίως της Νέας Γενιάς που μαζί θα παλέψουμε για να κάνουμε το Μαρούσι την πόλη πρότυπο για το σήμερα και το αύριο όλων μας», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του.

Όλοι εμείς που αγαπάμε το Μαρούσι, αποφασίσαμε να δώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την ενεργητικότητά μας προς όφελος των δημοτών πέρα από κομματικά στεγανά και άγονες μικρότητες.

Who is who
Πλούσια πορεία στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας έχει ο φαρμακοποιός και πολιτικός επιστήμονας, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Πήρε πτυχίο από τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών το 1980. Εννιά χρόνια αργότερα αποφοίτησε και από το Τμήμα Πολιτικής

Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

Από το 2004 έως το 2009 διετέλεσε υποδιοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον Διοικητικό και Ασφαλιστικό Τομέα, με κύρια ενασχόληση τις Συντάξεις και τις Παροχές του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Έχει διατελέσει Α΄ αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Ν.Π.Δ.Δ.) για περισσότερα από 10 χρόνια, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να αναλάβει τη διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, ήταν Εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Ε.Ο.Φ., μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του και εκπρόσωπος στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Τ.Σ.Α.Υ., αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Επιχειρήσεων ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για 3 έτη ενώ είναι μέλος της Pharmaceutical Group of the European Union (P.G.E.U.).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider