Μητσοτάκης: Εάν κερδίσω, έρχονται αλλαγές στη ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Εάν κερδίσω, έρχονται αλλαγές στη ΝΔ

Τη δέσμευσή του πως «θα χτίσει τη Νέα Δημοκρατία από κάτω προς τα πάνω με βάση τις οικονομικές της δυνατότητες», διατύπωσε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το βλέμμα στις κάλπες της Κυριακής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές «που θα μεταφέρουν τη Νέα Δημοκρατία από την εποχή του φαξ στη εποχή του διαδικτύου», ενώ δεν ξέχασε πως υπάρχουν οφειλές στους υπαλλήλους της ΝΔ. «Αν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε το κόμμα, δικαίως θα μας βλέπουν με καχυποψία» εξήγησε.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε πως αν εκλεγεί πρόεδρος, το κόμμα θα αλλάξει γραφεία, φεύγοντας από τη Λεωφόρο Συγγρού, όχι για τη Ρηγίλλης, αλλά για «κάποιο απλό λιτό κτήριο σε κάποια υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας».

«Εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει αλλαγές στις οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος» δεσμεύθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Kληθείς να αποκαλύψει τη στάση που θα τηρήσει εάν δεν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε πως θα στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider