Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,9% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Κικίλιας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,9% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Κικίλιας
Στους αποτελεσματικότερους υπουργούς της κυβέρνησης οι πολίτες αναφέρουν πρώτο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ALCO.

Ισχυρό προβάδισμα καταγράψει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με σχεδόν 17 μονάδες, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO, για το Open.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 40,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5% το ΚΙΝΑΛ 6,4% το ΚΚΕ 5,3%, η Ελληνική Λύση 3,7% και το ΜέΡΑ25 2,6%.

Παράλληλα το 48% δηλώνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει το 23 %, για τον Ιούνιο. Το 26% δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Στους αποτελεσματικότερους υπουργούς της κυβέρνησης οι πολίτες αναφέρουν πρώτο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ τελευταίος στη λίστα είναι ο υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που έχει λάβει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση, το 70% των πολιτών πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider