Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει το αφήγημά του πάνω στο «δόγμα νόμος και τάξη» της ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει το αφήγημά του πάνω στο «δόγμα νόμος και τάξη» της ΝΔ
Την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση συνεχίζει να ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία γεγονότα με «πρωταγωνιστές» τους άντρες των ΜΑΤ, αλλά και τους ειδικούς φρουρούς «βοηθούν» τον ΣΥΡΙΖΑ να στήσει το αφήγημά του σχετικά με το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το δόγμα «νόμος και τάξη» της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνουν πως τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται από μέλη της αστυνομίας δρουν καταλυτικά στη συνείδηση των δημοκρατικών πολιτών.

Επιμένει για απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ζητά την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Όσο η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει αυτές τις πρακτικές κι εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε την παραίτηση του κ. Χρυσοχοΐδη» σημείωναν χθες από την Κουμουνδούρου, αναφορικά με τα περιστατικά που έγιναν με τα ΜΑΤ στα νησιά Χίο και Λέσβο, αλλά και τα περιστατικά με τους ειδικούς φρουρούς.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε, στην χθεσινή του ομιλία στη Βουλή εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον κ. Χρυσοχοΐδη, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τη βασική ευθύνη γι’ αυτό το μπάχαλο την έχει μόνο ένας, ο κ. Μητσοτάκης που με την ανικανότητά του να διαχειριστεί το προσφυγικό έχει διχάσει τον ελληνικό λαό

Πού είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης να μας μιλήσει για την τάξη και την ασφάλεια και για το υψηλό φρόνημα των αστυνομικών; Που όταν έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ τους έλεγε τώρα δε θα ντρέπεστε και θα έχετε το κεφάλι ψηλά; Πού είναι να απολογηθεί για αυτή την άθλια εικόνα του ξυλοδαρμού αστυνομικών από πολίτες μέσα στα δωμάτιά τους;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider