Γεωργιάδης: Καμία εμπλοκή της κυβέρνησης στην εξαγορά της Forthnet

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Καμία εμπλοκή της κυβέρνησης στην εξαγορά της Forthnet
Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Παππά, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως η Κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία.

Αποστάσεις από τη διαδικασία εξαγορά της Forthnet κρατά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκου Παππά, έκανε λόγο για μια διαδικασία η οποία ξεκίνησε το 2016 επί ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει ανοιχτή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία. «Είναι μία διαδικασία που κάνουν οι πιστώτριες τράπεζες, όπως την ξεκινήσατε εσείς» σχολίασε απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά και πρόσθεσε πως είναι μία «ανοιχτή διαδικασία. Όποιος θέλει πάει και καταθέτει προσφορά. Αν θέλει να πάει να καταθέσει κάποιος καλύτερη προσφορά από τον κ. Μαρινάκη, να πάει και να την καταθέσει. Καμία αντίρρηση. Εγώ προσωπικά ως Υπουργός Ανάπτυξης θα είμαι πολύ ευτυχής αν υπάρξει καλύτερη προσφορά από αυτή του κ. Μαρινάκη. Μέχρι στιγμής, απ’ ότι έχω καταλάβει, σε αυτή τη διαδικασία έκριναν οι τράπεζες -χωρίς κυβερνητική παρέμβαση- ότι δεν υπήρξε καλύτερη προσφορά. Αν έχετε υπόψη κάποιον άλλον που ενδιαφέρεται, ευχαρίστως να το πείτε», τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider