Σβίγκου: Τίποτα άλλο πέρα από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σβίγκου: Τίποτα άλλο πέρα από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η κ. Σβίγκου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε άλλο, πέρα από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με βάση τα συμφωνηθέντα του Ιουλίου. Έχουν βρεθεί τα μέτρα τα οποία καλύπτουν το 3% ΑΕΠ που ήταν και ο στόχος της συμφωνίας και δεν μπορεί να υπάρξει καμία παρέκκλιση από αυτό».

Ακόμη σημείωσε ότι «αυτό που καταδείχτηκε και χθες μετά και την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κ. Τusk είναι η σαφής αντίθεση από την πλευρά των ευρωπαίων στις επιδιώξεις του ΔΝΤ. Τόσο ο κ. Juncker όσο και ο κ. Gualtieri, ο κ.Pittella, όλοι προσπάθησαν να αποδομήσουν τη στάση του ΔΝΤ, λέγοντας ότι ζητάει παράλογα και αντισυνταγματικά μέτρα, τασσόμενοι σαφέστατα υπέρ των ελληνικών θέσεων και της ελληνικής πλευράς. Οπότε θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνη της η ελληνική κυβέρνηση. Μόνοι τους βρίσκονται εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο, έστω και στο παραπέντε, να υπονομεύσουν τη διαδικασία υλοποίησης της αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider