Μητσοτάκης στο Spiegel: Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό και την ανικανότητα με το ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης στο Spiegel: Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό και την ανικανότητα με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την την αισιοδοξία του πως «Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα από την εποχή της παρακμής στην εποχή της ελπίδας».

Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό, τα ψέματα και την ανικανότητα με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο γερμανικό Spiegel. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει ακόμα την πεποίθησή του πως «οι χώρες και οι κοινωνίες διορθώνουν την πορεία τους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την την αισιοδοξία του πως «Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα από την εποχή της παρακμής στην εποχή της ελπίδας». Το άρθρο-αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ από τις περιοδείες του σε Λέσβο, Θεσσαλονίκη και Σέρρες κατά τους τελευταίους μήνες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «την χειρότερη που γνώρισε η Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «απέτυχε στην οικονομία, στο πεδίο που επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο τις ζωές των Ελλήνων και γι’ αυτό το 80% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται στη λάθος κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider