To νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά με δηλώσεις Μητσοτάκη για τα εργασιακά (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
To νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά με δηλώσεις Μητσοτάκη για τα εργασιακά (vid)
Το νέο του σποτ παρουσίασε την Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το τρίτο του κατά σειρά σποτ για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά με δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα εργασιακά.

Για το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, επιστρατεύτηκαν πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα εργασιακά με τίτλο «Λέμε όχι στο σχέδιό τους για τους πολλούς».

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη πως «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα για 13η σύνταξη», ένα απόσπασμα από ομιλία του στην Κύπρο τον περασμένο Απρίλη κατά την οποία ανέφερε πως «Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» αλλά εκείνη από την πρόσφατη διακαναλική του συνέντευξη περί 7ημέρου «Όταν μια επιχείρηση συμφωνεί με τους εργαζόμενους να πάει από 5ήμερο σε 7ήμερο με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και με πολύ καλύτερες απολαβές και αυξημένα δικαιώματα, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σ’ έναν κόσμο που αλλάζει».

Το σποτ κλείνει με απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού που αναφέρει για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Τον κατηγορούμε ότι θέλει να γυρίσει την χώρα πίσω στο 2014, στην εποχή των μνημονίων και του ΔΝΤ ενώ εκείνος έχει ένα πιο μεγαλεπίβολο σχέδιο, να την γυρίσει στον 18ο αιώνα. Αυτό είναι το όραμά του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider