Μητσοτάκης: Υποτίμησα την αγάπη του Τσίπρα για την καρέκλα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Υποτίμησα την αγάπη του Τσίπρα για την καρέκλα
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες θα ψηφίσουν μετά από τέσσερα χρόνια. Μέσα από αυτή την ευρωκάλπη θα βγουν και πολιτικά μηνύματα».

«Η πορεία της οικονομίας και του κόστους δανεισμού προεξοφλεί σε μεγάλο βαθμό μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Εγώ λέω στους επενδυτές ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα γιατί την επόμενη ημέρα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Τα επιτόκια μας σε σχέση με τα γερμανικά εξακολουθούν να είναι ψηλά. Δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές. Είπα ότι θα έχει δυσκολία. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ποιον εμπιστεύονται οι επενδυτές» συμπλήρωσε ακόμη ο Κ. Μητσοτάκης.

«Καλώς αποπληρώνουμε το ΔΝΤ. Από εκεί και πέρα να αναρωτηθείτε γιατί η κυβέρνηση δεν αποπληρώνει τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε χιλιάδες επαγγελματίες που τους χρωστάει το δημόσιο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες θα ψηφίσουν μετά από τέσσερα χρόνια. Μέσα από αυτή την ευρωκάλπη θα βγουν και πολιτικά μηνύματα. Στο χέρι τους τελικά είναι από αυτή την ευρωκάλπη να βγουν και συγκεκριμένα πολιτικά συμπεράσματα. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών θα είναι η ΝΔ, ο μεγάλος ηττημένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει εθνικές εκλογές. Θα χάσει απλά σε δύο δόσεις».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας διέλυσε τη μεσαία τάξη. Πόση αξιοπιστία έχει όταν ξέρει ότι φεύγει. Είπε απίστευτα ψέματα για να κερδίσει την εξουσία. Τώρα που μάλλον μέσα του ξέρει ότι χάνει, έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πει πάλι ψέματα;» ενώ συμπλήρωσε πως «Το ερώτημα είναι με τι απολογισμό φτάνει στο τέλος η κυβέρνηση. Εξέπληξε και κάποιους με την αγάπη της για την καρέκλα. Υποτίμησα την αγάπη του κ. Τσίπρα για την καρέκλα».

Αναφερόμενος στην συνέντευξη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε στην συνέντευξή του στον Alpha: «Ο κ. Μαρινάκης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης, από την πλευρά του κ. Παππά; Αν αυτά είχαν ειπωθεί για μένα θα είχαν προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη».

«Εγώ έχω τυπικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη όπως έχω με όλους τους επιχειρηματίες» σημείωσε ακόμη «Δεν έχω καμία κοινωνική, δεν έχω φιλική επαφή. Ούτε τακτικά τον βλέπω. Εγώ δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή, ούτε έρχομαι να εξαργυρώσω κάποια γραμμάτια την επόμενη ημέρα».

Και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται κάποιος Παππάς. Όχι ρασοφόρος. Τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας ή όχι;»

Τέλος στα «fake news» της κυβέρνησης απέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ τον θόρυβο για το δώρο Χριστουγέννων, λέγοντας πως «η κυβέρνηση επιδίδεται σε μία χυδαία προπαγάνδα fake news. Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο των Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider